Payroll Brunssum

Vind een betaalbare payroll bedrijf in Brunssum

Afgelopen 7 dagen hebben 9 personen uit Brunssum meerdere offertes opgevraagd voor een payroll bedrijf uit Brunssum.

Vraag nu ook vrijblijvend offertes op voor jouw opdracht!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ornare, lorem eget cursus condimentum, elit elit suscipit velit.

- Sharon van der Heijden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ornare, lorem eget cursus condimentum, elit elit suscipit velit.

- Niels van Veen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ornare, lorem eget cursus condimentum, elit elit suscipit velit.

- Willem Kramer

Aanvraag indienen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam nunc ante, interdum quis consectetur sit amet, rutrum id ligula. Nulla cursus hendrerit fermentum.

Even wachten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam nunc ante, interdum quis consectetur sit amet, rutrum id ligula. Nulla cursus hendrerit fermentum.

Vergelijken!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam nunc ante, interdum quis consectetur sit amet, rutrum id ligula. Nulla cursus hendrerit fermentum.

Is payrolling in Brunssum iets voor uw onderneming

Medewerkers in loondienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het komt er dan op neer dat de zaken goed gaan, waardoor u niet meer alle werkzaamheden alleen kunt doen. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u medewerkers in loondienst heeft. U heeft er ineens een heleboel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel meer werk. Men verwacht van u dat u bepaalde risico’s draagt en u zult natuurlijk een salarisadministratie moeten gaan bijhouden.

U krijgt als werkgever ook te maken met de termen juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. In het geval van het begrip juridisch werkgever draagt u alle werkgeverslasten en bent u verantwoordelijk voor alle wettelijke eisen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over zaken zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte bepalen en functioneringsgesprekken houden. Dus zaken die verband houden met de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig uit te voeren is uiteraard het functioneel werkgeverschap, dat gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier krijgt u risico’s te dragen die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Denk aan een personeelslid die lang ziek is en waar u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet uitbetalen. Om deze risico’s te vermijden kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Bent u met uw onderneming gevestigd in Brunssum of daar in de omgeving, dan is het mogelijk om van verscheidene payroll deskundigen een offerte te krijgen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste service.

Professionele payrollbedrijven in Brunssum

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, brengt u het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U krijgt op dat moment het exclusieve recht op uw personeel. Het is dus niet zo als met een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. Uw personeelsleden blijven ook gewoon bij u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeelsleden. Uw personeelsleden en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf.

U heeft veel voordeel door het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U hoeft geen personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, ontslagvergoedingen en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Is dit iets voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat besparen? Op deze website kunt u uw gegevens invullen dan ontvangt u snel verschillende offertes van payroll bedrijven uit Brunssum. Ontzorgen en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

Ik ben Jan Janssen, regiomanager in Brunssum. Ik koppel u graag aan een lokale payroll bedrijf.

Weer ondernemen dankzij payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Een meer wisselde contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst moeten nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Een langere tijdelijke contractperiode is zeker gunstig voor u, maar kan zeker ook gunstig zijn voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Brunssum aan.

Professionals uit andere branches in Brunssum