menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Plaatsnaam niet veranderen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Plaatsnaam niet veranderen

Een kundige Payroll uit Plaatsnaam niet veranderen helpt u graag verder.

Is payrolling in Plaatsnaam niet veranderen iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Plaatsnaam niet veranderen of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Plaatsnaam niet veranderen een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Plaatsnaam niet veranderen u het voordeligst uit bent.

787
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
6.120
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Plaatsnaam niet veranderen

Professionele payrollbedrijven uit Plaatsnaam niet veranderen

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Plaatsnaam niet veranderen. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Regillio Manager, regiomanager in Plaatsnaam niet veranderen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Plaatsnaam niet veranderen.

Minder chaos dankzij payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel werknemers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een werknemer kan dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd zeker van een bijbaan.

Met payrolling blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Plaatsnaam niet veranderen aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Plaatsnaam niet veranderen te zeggen hebben!

img

Louwrens Prins

Heldere afspraken kunnen maken met de Payroll die Professionals Plaatsnaam niet veranderen voor mij had geregeld. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit zoekproces eigenlijk heel eenvoudig was. Ik ben heel tevreden over de service die Professionals Plaatsnaam niet veranderen levert.

img

Janske Hofstede

Super geholpen door Professionals Plaatsnaam niet veranderen! De zoektocht naar een Payroll was zo gebeurd. Het contact verliep soepel en zonder problemen.

Professionals uit andere branches in Plaatsnaam niet veranderen

Let's Talk

Bij Professionals Plaatsnaam niet veranderen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier